Personvernerklæring

Vi lagrer brukerdata og noen få personlige opplysninger i forbindelse med skjemaet. Du kan alltid be om innsyn i informasjon som lagres, og også be om sletting av informasjon.

Informasjonskapsler

Heading

Me nyttar cookies på denne sida for å gjere innhaldet og brukaropplevinga betre. Dette gjer me via webanalyseverktøyet Google Analytics. Ingen personleg informasjon om besøkande på nettsida blir lagra.

Google Analytics brukar informasjonskapslar/cookies (små tekstfiler som nettsida lagrar på brukarens datamaskin), som registrerer brukarnes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukars bevegelsar på nett. Eksempler på kva statistikken gir oss svar på er; kor mange som besøker ulike sider, kor lenge besøket varer, kva nettsider brukerane kjem frå og kva nettleserar som blir brukt. Ingen av informasjonskapslane gjer at me kan knytte informasjon om din bruk av nettsida til deg som enkeltperson. Data knytta til informasjonskapslar slettes automatisk 14 månadar etter registering. Du kan sjølv administrere bruken av informasjonskapslar. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Google sine serverar i USA. Mottatte opplysningar er underlagt Googles retningslinjer for personvern.